Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen

Om Ravsted Jagtforening

Ravsted Jagtforening er stiftet 1. april 1973.
Foreningens formål er at holde jagten samlet i ét distrikt og pleje samt drive den på en sådan måde, at der vedblivende kan være en god vildtbestand. Jagten bliver derigennem en god indtægt for grundejeren og samtidig til glæde for jægere og jagtinteresserede.

Foreningen tilbyder sine medlemmer en lang række muligheder for jagtudøvelse, både fællesjagter, riffeljagt og andejagt.

Foreningen ønsker at afholde jagtlige og jagtrelaterede aktiviteter som har medlemmernes interesser. Sidder du og har ideér til aktiviteter er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Ønsker du at blive optaget som medlem i Ravsted Jagtforening beder vi dig ligeledes kontakte et af medlemmerne i bestyrelsen eller sende os en besked under punktet "Kontakt os"