Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter

Aktiviteter i foreningen

Ravsted Jagtforening afholder en række faste aktiviteter hvert år, bl.a to fællesjagter hvor medlemmer kan invitere gæster og en medlemsjagt i december. I forbindelse med byfesten afholder vi den årlige lerdueskydning om byfest-pokalen hvor der er deltagere fra andre lokale jagtforeninger med.

Udover disse aktiviteter er der andre jagtmuligheder, du som medlem kan tilmelde dig:

• Bukkejagt
  • Jagt på kronvildt
  • Andejagt
  • Rævejagt
Fælles for disse er, at der forud for den pågældende sæson afholdes et møde hvor man møder op og tilmelder sig, der betales særskilt for deltagelse på disse jagter udover kontingentet. Læs mere under de enkelte aktiviteter.
Som medlem er du altid meget velkommen til, at komme med idéer og forslag til nye aktiviteter vedr. jagt, skydning og natur, ret blot henvendelse til ét af bestyrelsesmedlemmerne eller send din idé til os under punktet "kontakt".